Štvrťfinále prepisovalo históriu, čaká nás predčasné finále


By Ján Ivančík - Posted on 10 apríl 2011

V semifinále na seba narazia víťaz základnej časti s úradujúcim majstrom ale i najúspešnejší klub na Slovensku s prekvapením roka.

Štvrťfinálové súboje sú už minulosťou. O prvých dvoch postupujúcich rozhodli štyri stretnutia, zvyšní dvaja semifinalisti potrebovali plnú, päťzápasovú nádielku.

V tejto sezóne sme zažili už všeličo. Do popredia sa pretlačil ambiciózny nováčik z Nitry. Ten víťazstvom v základnej časti pretrhol hegemóniu Martina, ktorý zvíťazil sedemkrát za sebou. Štvrťfinále prinieslo pre Izoglobal ešte tvrdší úder. Jeho šnúra piatich finálových účastí vo finále bez úspechu sa skončila. ŠKB si však nepovie našťastie. Jeho púť je zavŕšená už v prvom kole play-off a opäť ako deja vu s bratislavským LG. Majster teda pokračuje ďalej.

Pre divákov vynikajúca i smutná správa. Semifinále prinesie dve skvelé série. Tou zaujímavejšou a ostro sledovanou bude bez pochýb derby medzi Nitrou a LG. Je však smutné, že už v druhom kole vypadnej jeden z najväčších favoritov. Čaká na nás teda predčasné finále. Rivalita je našponovaná na maximum, čo sa prejavilo už počas sezóny. Psychologický faktor teraz môže zohrať významnú rolu. Kto sa nechá vyprovokovať, ktobude mať viac nervov a .... Ale to ešte nechajme stranou.

V druhom semifinále sa predstaví Ružinov v súboji so Záhorákmi zo Skalice. Najpríjemnejšie prekvapenie sezóny Skalica bude mať náročnú úlohu. Ako sa vysporiadajú s najúspešnejším klubom na Slovensku?

Semifinálové dvojice extraligy mužov:

Termíny: 16.4., 17.4., 23.4. prípadne 24.4. a 30.4. 2011

HBK Nitrianski rytieri Nitra – LG TPS Bratislava
HBK 87 Skalica – Reebok Ružinov Bratislava

Vaše hodnotenie: None Priemer: 4 (12 votes)

Určite to budú výborné zápasy.

Dvojica Čačko - Bežo by zápas Nitra - Doprastav určite v pohode ukočírovala.

sa cirkus uz nebude opakovat,  urcite to budu vyhrotene zapasi, ale nech postupi lepsi. dotoho lg :)

tak toto nedopadne dobre

ktorí blázni sa odvážia pískať Nitra - Doprastav,hlavne od 3.zápasu vyššie...

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.