Šlágrom boj LG s Kežmarkom, ôsme kolo v znamení výdatného hokejbalu


By TOPhbl.sk - Posted on 08 október 2011

V nedeľu pokračuje extraligové, víkendové dvojkolo zápasmi ôsmeho kola. Prinášame vám pred ním preview.

Stretnutie kola: LG - Kežmarok
Čierny kôň: Profis
Divácky najzaujímavejší zápas: Martin - Ružinov
Najjednoznačnejšie stretnutie: Nitra - Pruské
Stretnutie, ktoré by mohlo prekvapiť: Žilina - Jokerit




13:00 HBC Žirafa Žilina - 
Jokerit Petržalka

 Žilinčania sa v sobotu nabudili výhrou nad Vrútkami a tá by mohla byť pre aktuálne posledný tím extraligovej tabuľky žiadanou vzpruhou. Ak je to tak, v nedeľu bude ten najlepší čas dokázať to. Žirafy nastúpia proti Jokeritu, ktorý patrí do "rovnakej cenovej skupiny". Očakávame vyrovnaný súboj, ktorý sa ľahko môže dostať až do samostatných nájazdov. Miernym favoritom aj napriek tomu zostávajú Bratislavčania.

11:00 Double Team Žirafa PB  - 
HBK Kometa Vrútky

Považania prišli o neporaziteľnosť proti Martinu, Kometa stratila body s poslednou Žilinou. Oba tímy teda budú mať o motiváciu postarané. Ako ju pretavia na výsledky však zostáva otázne. Veľkým favoritom je pri momentálnej forme oboch tímov domáca P.Bystrica.

13:00 Imperial Vitamins Martin  -
Reebok Ružinov

Martin si v sobotu poradil s ambicióznou Považskou Bystricou, v nedeľu ho na domácej pôde čaká nepríjemný Ružinov. Hostia si robia chúťky na ďalšie víkendové body, no tento raz ich nič jednoduché nečaká. Favoritom zápasu je domáci Martin, ktorý má dobrú formu. Reebok však je za každých okolností nepríjemným súperom.

13:00 HBK Nitrianski rytieri Nitra  - 
ŠK 98 Pruské

Nitrania si cez sobotu oddýchli a na tréningu sa pripravili na Prušťanov. Tento zápas sme uviedli ako najjednoznačnejší duel kola, no to iba svedčí o tom, že kolo prinesie mimoriadne vyrovnané súboje. "Rytieri" by mali byť favoritom, tak ako ostatne vo všetkých stretnutiach. Defenzíva Pruského však aj vlani dokázala, že na Nitru platí.

10:30 ŠK Profis 32 Bratislava  - 
MHbO Géci L. Mikuláš

Mikulášania v sobotu olúpili Žiar a s rovnakým úmyslom cestujú aj do Bratislavy. Hosia budú miernym favoritom zápasu a to aj pre zlé rozpoloženie, v ktorom sa Profis ocitol. Mužstvo z hlavného mesta je však pripravené bodovať a MHbO by mal byť zdolateľný súper. Očakávame vyrovnaný duel s nie veľa gólmi.

13:30 LG Bratislava   - 
MŠK Kežmarok

Bratislavčania na domácej pôde privítajú Kežmarok a proti východniarom nastúpia v roli favorita. MŠK sa nedarí podľa očakávanií, naopak LG sa po úvodnej letargii preberá. Domáci budú mať výhodu známeho prostredia, Kežmarok by mal ťahať za kratší koniec. Napriek tomu mužstvo z východu republiky má na viac, ako momentálne dokazuje. Preto sa v šlágri kola určite bude na čo pozerať.

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (3 votes)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
3 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.