Ďaleká Ázia bude od pondelka hostiť aj hráčov HKL-MJM


By Michal Runák - Posted on 24 február 2012

 Medzinárodné majstrovstvá Ázie bude v najbližších dňoch hostiť thajský Phuket.

Hokejbalisti HKL-MJM naberú v pondelok smer Thajsko. Ostrov Phuket, inak nazývaný aj perlou juhu, je najväčším ostrovom Thajska. Práve tu sa budú tretieho marca konať medzinárodné majstrovstvá Ázie v hokejbale, inak nazvané aj Mekong Cup 2012. Po tretí krát sa na ňom zúčastní aj petržalský HKL-MJM. Ten v predchádzajúcich dvoch účastiach na tomto turnaji triumfoval, všetci teda veria v zlatý hattrick.

"Výprava odletí v pondelok večer z viedenského letiska a s dvomi medzipristátiami v Dubaji a Bangkoku, nás dúfam čaká šťastný dolet na Phuket. Hrať sa bude tretieho marca od rána. Tento rok bude naša cesta za víťazstvom o niečo tažšia, z aktívnych extraligových hráčov idú s nami iba Kamenár z Profisu, Dej z Vrútok a Giba z LG Bratislava.Najväčším súperom budú asi ostrovania z Hong Kongu, jedná sa o mužstvo, ktoré bolo aj na bratislavských MS. V prvom rade si však ideme utužiť priateľstvo s našimi ázijskými protihráčmi a rozhodne túto cestu využijeme aj na prípadnú ďaľšiu spoluprácu, z ktorej bude mať slovenský hokejbal prospech. Domov sa vrátime deviateho marca." informoval prezident klubu Jaroslav Melíšek.

Vzápätí dodal aj zaujímavosť ohľadom pravidiel. "Bude sa hrať priamo v areáli hotela, kde budeme bývať. Je to v nádhernom prostredí. Hrá sa tam bez čiar a zaujímavé je, že pri prerušenej hre sa nehádže buly, ale sa normálne rozhohráva."

Tento rok sa na Mekong Cupe predstavia tieto mužstvá:

Singapore Chili Crabs
Singapore Pepper Crabs
Seoul ROKs
HKL-MJM Petržalka
Hong Kong Islanders
Bangkok Thai Stix

"Hakačom" budeme na diaľku držať palce a zároveň im prajeme šťastný a pokojný let. TOPHBL bude samozrejme o výsledkoch turnaja exkluzívne informovať.

Vaše hodnotenie: None Priemer: 4 (9 votes)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
9 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.