Čiernou škvrnou Doprastav, riaditeľ Euro Cupu ocenil prácu nášho webu


By Ján Ivančík - Posted on 11 jún 2010

"Štrnásty ročník Majstrovstiev Európy klubov by som vyhodnotil ako najlepší turnaj v dejinách európskych klubových turnajov. Čiernou škvrnou bolo správanie sa majstra Slovenska LG Bratislava, ktorý nevie prehrávať a prehry končí bitkami a výtržnosťami. Je to odporný prvok v hokejbale a verím, že budú nasledovať ostré tresty pre tento klub, ktorý bol hanbou Euro Cupu a celého hokejbalu vôbec," zhodnotil pre fhbl.sk turnaj prvý muž podujatia Jaroslav Melíšek.

Hokejbalový sviatok v podobe Euro Cupu máme za sebou. Nezostáva nám teda nič iné iba sumarizovať. Aj pre náš portál ide o mimoriadne príjemnú úlohu. Veď našu prácu ocenil prvý muž nie iba slovenského hokejbalu Jaroslav Melíšek. Prinášame vám jeho pohľad na štvordňové hokejbalové zápolenie o titul európskeho klubového šampióna.

"Štrnásty ročník Majstrovstiev Európy klubov EURO CUP by som vyhodnotil ako najlepší turnaj v dejinách Európskych klubových turnajov. Škodou bola neúčasť švajčiarskych klubov, ale kríza zasiahla švajčiarsky zväz a s tým ISBHF nemohla urobiť nič.

Tento ročník, ktorého sa zúčastnilo 12 tímov z piatich krajín Európy mal veľmi vysokú úroveň, čo sa týka organizácie samotného turnaja, aj čo sa týka kvalitzdružstiev. Veľkým prínosom pre Euro Cup boli fínske družstvá, ktoré ukázali svoju kvalitu. Turnaj sa hral v novej krytej hokejbalovej aréne v Ružinove, ktorá ešte nie je úplne dokončená, ale v novembri na MS veteránov bude úplne dokončená, čo sa týka zakrytia bokov štadióna. Povrch na štadione bol kvalitný a aktéri ME predviedli fantastický hokejbal.

Po mediálnej stránke som veľmi spokojný, pretože Euro Cup bol snímaný všetkými doležitými médiami zo Slovenska. Veľkú robotu urobili aj chlapci z portálu FHBL.sk a naši chlapci zo serveru www.sportserver.org , keď hokejbalová verejnosť mala možnosť získavať všetky doležité informácie zo samotného turnaja.

Čiernou škvrnou bolo správanie sa majstra SR LG Bratislava, ktorý nevie prehrávať a prehry končí bitkami a výtržnosťami. Je to odporný prvok v hokejbale a verím, že budú nasledovať ostré tresty pre tento klub, ktorý bol hanbou Euro Cupu a celého hokejbalu vôbec. Som rád, že ostatné družstvá berú hokejbal ako zábavu a nepotrebujú si niečo dokazovať silou a výhražkami. Jednoducho sa bavia hokejbalom. To je náš spoločný cieľ. Víťazom sa stalo najlepšie a najdisciplinovanejšie družstvo z Hradca Králové, ktorému gratulujem a skladám klobúk pred ich disciplinovanou a umnou hrou."

My ďakujeme za prejavenú priazeň a podporu organizátorov počas celého turnaja a veríme, že i pri nasledujúcich podujatiach vám budeme môcť ponúkať iba tie najlepšie informácie. Veď už čoskoro Bratislava privíta Majstrovstvá sveta veteránov a o rok najväčšiu hokejbalovú slávnosť - Majstrovstvá sveta mužov.

Vaše hodnotenie: None Priemer: 3.6 (14 votes)

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
7 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.