Čaká nás kolo s azda najlepšími zápasmi jarnej časti, preview druhého kola I.FHbL


By Ján Ivančík - Posted on 19 marec 2010

Druhé kolo najvyššej FHbL má pripravené množstvo kvalitných stretnutí. Poradí si Adler s HVTT? Vlci sa o body pobijú s Flyers a na záver azda to najlepšie. Lipa proti vynovenému Raffales...

Stretnutie kola: HK 99 Raffales -Lipa Team

Čierny kôň: Team Coyotes

Divácky najzaujímavejší zápas:  HK 99 Raffales -Lipa Team

Najjednoznačnejšie stretnutie: Capitals - Suomi Chrenová

Stretnutie, ktoré by mohlo prekvapiť:
Sv.Gorazd - Esá

13:00 HVTT ČERMÁŇ TIP: Adler HBK ADLER NITRA


Hneď na začiatku sa stretne Čermáň s Adlerom. Stretnutie avizuje výborný hokejbal a iste aj pravú dávku napätia a bojovnosti. Favoritom je Adler Nitra, no po minuloročnom úspešnom vystúpení HVTT je možné čakať čokoľvek.

14:00 VLCI TIP: Flyers FLYERS

Ani druhý zápas neveští o nič menej kvalitného hokejbalu. Mladí a talentovaní hráči Flyers bažia po výhrach. V prvom kole bod uchmatli Čermáňu. Všetko bude závisieť od počtu, v ktorom sa dostavia Vlci. Pokiaľ stretnutie podcenia, môže to mať pre nich neblahé následky.

15:00 CAPITALS TIP: Suomi SUOMI CHRENOVÁ

O tretej sa začne stretnutie, ktoré sme označili ako najjednoznačnejšie. To je však iba "z núdze cnosť", pretože možno očakávať vyrovnaný priebeh. Chrenová v prvom zápase neuspela proti Vlkom a chuť si bude chcieť napraviť na Capitalse. Domáci naposledy úplne vybuchli. Motivácie je až až.

16:00 BELASÍ TIP: ARC ARC KNIGHTS

O štvrtej si hokejky skrížia Belasí s ARC. Azda iba druhé kolo disponuje toľkými vyrovnanými duelmi. Alebo je liga taká vyrovnaná? Každopádne aj toto stretnutie rozhodne dochádzka. My tipujeme ako favorita Knights. Podarí sa Žitňanskému opäť pripraviť gólostroj?

17:00 REVCO JOKERIT Tip: Revco TEAM COYOTES

V dueli Revco verzus Coyotes by bol favorit jasný. Ak však domáci opäť nastúpia iba štyria, niet čo riešiť. Coyotes sú pripravení víťaziť. Favorit je Revco, čierny kôň kola zas "kojoti".

18:00 SV GORAZD TIP: Esá ESÁ

Predposledný duel nabáda na špekulácie. Gorazd naposledy vyhorel proti Lipa Teamu. Nová éra najstaršieho klubu na fare nezačala práve najlepšie. V sobotu by však nemali hrať iba štyria muži z Sv. ale takmer plná palebná sila. Uvidíme ako sa na meranie síl pripravia Esá. Tie sú favorit.

19:00 HK 99 RAFFALES TIP : Lipa LIPA TEAM

Nakoniec azda to najlepšie. Vynovený Raffales privíta Lipa Team. Zatiaľ čo úradujúci majter má za sebou mimoriadne úspešnú premiéru, domáci iba bažia po otváracom duely. Ak HK 99 nastúpi v plnej sile, Lipa bude mať čo robiť. Sú však nové posily natoľko zdatné, aby prelomili nadvládu žltých?

DEVILS má v druhom kole voľno

 

 

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (1 vote)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.