Ženský turnaj v Českej Třebovej korisťou Zvolenčaniek, Skalica tretia


By TOPhbl.sk - Posted on 12 máj 2015

Slovenkám sa na turnaji v Českej Třebovej mimoriadne darilo.

Dňa 10.5.2015 sa v Českej Třebovej uskutočnil ženský hokejbalový turnaj, ktorého sa zúčastnili aj dva slovenské výbery. Zvolenčanky i Skaličanky si počínali mimoriadne. Obsadili totiž prvé a tretie miesto a to na kvlaitne obsadenom podujatí.

Zostava Zvolena: Sládečková- Lamperová, Hrčková, Sakalíková, Vargová, Luptáková, Bosáková, Orolínová, Ivanová, Trenčanová.

Reakcia brankárky Zvolena Veroniky Sládečkovej pre zv-podujatia.com: „Víkend bol skvelý. Musím povedať, že vo Zvolene je dobrý kolektív, baby sú šikovné. Turnaj som mala aj ako prípravu na blížiace sa neoficiálne Majstrovstvá sveta v hokejbale. Som veľmi rada, že som spoznala nových ľudí, s ktorými som získala zlato. Babám ďakujem za kvalitný a zodpovedný výkon, či už v obrane alebo v útoku a prajem im veľa úspechov na Majstrovstvách Slovenska i v nasledujúcej hokejovej sezóne.“

Svoj pohľad na turnaj pridala pre náš web aj obrankyňa Skalice Lenka Ralbovská: "Na turnaj do Českej Třebovej sme sa tešili. Prvýkrát sme dopravu riešili autobusom, a  tak únava z raňajšej cesty bola oveľa prijateľnejšia ako cestovanie autom. Čo sa týka samostatného turnaja, z našej strany sme podali za poslednú dobu najlepší výkon, hlavne sme hrali kolektívne, za čo nám bolo odmenou tretie miesto. Úroveň turnaja bola výborna, družstvá sa zlepšujú a o to viac si ceníme zisk bronzovej priečky. Týmto by som chcela poďakovať aj  organizátorom a tešíme sa na ďalší turnaj."

Konečné poradie:

1. ALTSOHL Zvolen
2. TJ Lokomotiva Česká Třebová
3. HBTF Rebels Skalica
4. TJ Paramo Svítkov Stars Pardubice
5. HBC Autosklo-HAK Pardubice
6. Pirátky Hradec Králové
7. Fretky Nižbor
8. SK Hokejbal Letohrad
9. HC Roštěnky Přelouč
10. SK Holcim „Prachovky“ Prachovice
11. Bodliny Heřmanův Městec

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (1 vote)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
1 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.