Poliaček sa odtrhol z gólovej reťaze, Diaková s prvým triumfom


By TOPhbl.sk - Posted on 04 jún 2016

FOTO: Prinášame vám priebežne aktualizovaný pohľad na prvý barážový súboj.

Prvé barážové stretnutie, hrané v Martine, sa stalo korisťou domácej Diakovej. Dlho vyrovnaný duel sa naplno zlomil až v záverečnom dejstve.

Po bezgólovej prvej tretine si hostia z Košíc dokázali vypracovať tlak, výsledkom čoho boli dve krátke vedenia východniarov počas prostrednej fázy hry. Diaková ale dokázala rýchlo odpovedať a jej najoslnivejšie momenty prišli v samom závere. Štvorgólový uragán sa začal hneď na úvod tretieho dejstva, keď v 31. min skóroval Poliaček. Potom už Diakovčania rozhodenú defenzívu súpera knockoutovali ďalšími tromi gólmi. Hrdinom zápasu sa stal práve štvorgólový a celkovo päťbodový Poliaček. Odveta je na programe v nedeľu v Prešove.

Výsledok - 1. zápas baráže o extraligu seniorov:

13:00 D.C.S.I. Diaková - HBC Košice 6:2 (0:0,2:2,4:0)

Góly: 20. Tupý (Poliaček, Murček), 28. Poliaček (Murček), 31. Poliaček (Uhrík), 35. Poliaček (Ličko), 40. Vojt, 42. Poliaček – 18. Majernik (Dugas), 20. Šimľak (Študenc)

Zostavy:

Domáci: Murček (Kirol) – Tupý, Romančík, Zeman, Žáčik, Vojt, Reľovský, Poliaček, Murček, Uhrík, Kohút, Kabáč, Rechtorík, Cerjan, Ličko, Jariabka, Drozdík, Chromiak HBC Ducks

Hostia: Fedor (Kosal) – Fedič, Leškanič, Smutka, Majernik, Dugas, Kobeľa, Pastor, Pivarnik, Kuruľ, Michalčin, Nagy, Šimľak, Vrabeľ, Študenc, Stanislav

Rozhodovali: Královič - Kováčik Vylúčenia: 8:6 Stav série: 1:0

Diváci: 50
 

 

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (1 vote)

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
9 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.