Duo Hrivnák - Slovák sa odtrhlo z reťaze a vyradilo Skalicu, Pruské zvládlo gólovú naháňačku a je stále v hre


By TOPhbl.sk - Posted on 03 máj 2015

DOPLNENÉ: Prinášame vám priebežne aktualizovaný pohľad na výsledky štvrtých semifinálových stretnutí extraligy seniorov.

Nitrania nenechali nič na náhodu a do svojho súpera sa zahryzli s vervou. Už v tretej minúte viedli po rane Hrivnáka, no na ňu stihol odpovedať už o štyri minúty Pollák. Následne sa ale do kombinácie zaradil aj Slovák a náskok Nitranov bol opäť na svete.

V druhom dejstve majster ešte vyšperkoval svoje vedenie tromi ranami. Na nezastavenie bolo najmä duo Hrivnák - Slovák, ktoré doslova zvalcovalo súpera svojimi kombináciami. Tretí gól pridal Slovák, za ním nasledovala rana Hrivnáka. Skaličania sa iba prizerali, ako im náskok súpera rastie pred očami. Znížiť sa síce podarilo Janáčovi po peknej kombinácii Martinusíka s Vadíkom, ale to bolo žalostne málo. Náskok na tri góly opäť vyhnala rana Slováka.

Záverečná tretina už priniesla iba definitívne K.O. pre Záhorákov, keď sa presadil Maxin a následne po Slovákovi skompletizoval svoj hetrik aj Hrivnák.

13:00

7:2(2:1,3:1,2:0)

Góly: 3. Hrivnák (Konig, Cebo), 11. Slovák (Tary, Hrivnák), 18. Slovák (Beniač), 19. Hrivnák (Konig, Chovan), 27. Slovák (Chovan, Tary), 32. Maxin (Cebo, Hrivnák), 36. Hrivnák (Cebo, Maxin) - 7. Pollák (Kajba), 23. Janáč (Martinusík, Vadík)

Zostavy:

Domáci: Petrík, Thron Ch., Titka, Tary, Káčer, Martiška, Bujdák, Maxin, Beniač, Chovan, Slovák, Ecker, Kollár, Bacovský, Hrivnák, König P., Cajchan, Cebo, Thron B., Myjavec, Ščasný, Riegel

Hostia: Petrovič, Černáček - Sobol, Daniel, Salajka, Krnáč, Smetana, Mikéska, Rampáček, Vadík, Martinusík, Kolínek, Patinka, Černek, Válek, Pollák, Kajba, Janáč,

Tresty: 5:4 Divákov: 150 Rozhodovali: Neczli - Slezák

Stav série: 3:1 - Nitra postúpila do finále


Prušťania zviedli s LG parádny súboj a to hneď od začiatku mal grády. Lepšie do súboja vstupili, ako je v tejto sérii zvykom, domáci. Rany Nechalu, Bundila a Bachynca znamenali, na ktoré odpovedal iba Ondrušek znamenali, ŠK 98 malo výborne rozohratý súboj a súper sa musel strachovať o vyrovnanie série.

Druhá tretina priniesla gólovú naháňačku, keď sa hostia tromi gólmi postupne približovali náskoku domácich, ale ani tí nezaváhali. Jeden gól striedal druhý a diváci sa mali na čo pozerať. Pruské si do prestávky udržalo tesný náskok, ale pred treťou tretinou to už zďaleka nebolo tak veselé.

Na šťastie pre domácich, v závere im stačilo hrať svoju tradičnú hru a súpera dokázali zlomiť. Dodatočný gól už nepadol, a tak Prušťania vyrovnali stav série na 2:2.

13:00

5:4(3:1,2:3,0:0)

Góly: Nechala, Bundil, Bachynec, Palák, Fumač - Ondrušek, Vavro, Muller, Kanich

Rozhodovali: Valachovič - Jančík Divákov: 150

Stav série: 2:2

Vaše hodnotenie: None Priemer: 3.7 (3 votes)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
2 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.