Ťahákom šiesteho extraligového kola súboj Pruského s Vrútkami


By fhbl.sk - Posted on 02 október 2010

Šieste kolo bude lákať aj možnosťou Bratislavy odlepiť sa od tabuľkového dna. Prinášame vám preview pred šiestym kolom extraligy.

Stretnutie kola: Pruské - Vrútky

Čierny kôň: Považská Bystrica

Divácky najzaujímavejší zápas: Nitra -Sharks

Najjednoznačnejšie stretnutie: Žiar n/Hron - LG Bratislava

Stretnutie, ktoré by mohlo prekvapiť: Skalica - Žilina

Očakávanie kola: Podarí sa aj po šiestom kole Skaličanom udržať v elitnej štvorke?


13:00 Nitrianski Rytieri Nitra - Profis Sharks BA
Nitriansku nepokoriteľnosť tento raz vyskúša "žraločia" dravosť. Nitrania sú v tomto ročníku posledným tímom, ktorý ešte nik neporazil. Môže sa to podariť už v šiestom kole Profisu, ktorý dokazuje, že na to má. Tento trón zobral v posledom kole Ružinovu, teraz ho čaká oslabená Nitra o svoje elitné tromfy ako Hrivnák, Ladiver či Haviar.Aj napriek tomu sú domáci veľkým favoritom.


13:00 Sport Trend Žiar n/Hron - LG Bratislava
Bratislavčanom úvod sezóny opäť nevychádza. Bolo to tak aj vlani a zisku titulu im to nezabránilo. Ak však chce LG pomýšľať na dobré umiestnenie, súboj so Žiarom nad Hronom musí byť jasne v réžii úradujúceho majstra. Podarí sa aj mestu nad Hronom prekvapiť LG?


13:00 HbK 87 Skalica - HBC Žirafa Žilina
Skaličania sú mimoriadne príjemným prekvapením tohto ročníka. Po piatich kolách majú na konte dvanásťbodový zisk a miesto v najlepšej štvorke. V uplynulom ročníku bola rivalom Záhorákov Žilina. Bude to aj tento raz napínavý boj alebo Skalica dokáže prečo je tak vysoko?


11:00 Reebok Ružinov BA - Double Team Žirafa PB
Ružinov v poslednom kole stratil auru neporaziteľnosti. Prehra po samostatných nájazdoch so Sharks však nemusí nič znamenať, ak sa Ružinov otrasie v boji proti Považskej Bystrici. Podarí sa Double Teamu zrušiť ofenzívu Bratislavčanov?


13:00 MHbO Liptovský Mikuláš - ŠKB Izoglobal Martin

Martin pocestuje do Liptovského Mikuláša. Liptákom sa podarilo zdolať Vrútky, odvtedy však bodovo mlčia. Martin je veľkým favoritom tohto stretnutia avšak Mikuláš má na to, aby bodoval.


13:00 ŠK 98 Pruské - HBK Kometa Vrútky
V Pruskom sa bude hrať stretnutie, ktoré by pri postavení Vrútok malo byť jasnou záležitosťou domácich. V minulom ročníku však išlo o derby ako remeň a my veríme, že ani teraz to nebude inak. Vzchopia sa Vrútky na úkor ŠK 98?

Zatiaľ nikto nehlasoval
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
2 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.