Štyri súboje, štyri šlágre


By TOPhbl.sk - Posted on 24 október 2014

V siedmom kole dva preložené zápasy, čaká nás najtradičnejšie bratislavské derby. Prinášame vám preview pred chudobným siedmym kolo extraligy seniorov.

Stretnutie kola: Skalica – Jokerit
Čierny kôň: Ružinov
Divácky najzaujímavejší zápas: LG Bratislava - Ružinov
Najvyrovnanejšie stretnutie: Martin - Vrútky
Stretnutie, ktoré by mohlo prekvapiť: Svidník - Kežmarok
Najjednoznačnejšie stretnutie: (nie je)




13:00

V siedmom kole si opäť pripomenieme časy, keď súboje medzi Doprastavom a Sibírskou boli tým najlepším, čo slovenská extraliga ponúkala. Hovorí sa, že derby nemá favorita, no v súčasnej situácii je to zrejme inak. Zatiaľ čo LG Bratislava je na tretej priečke, Ružinov sa trápi na dne. na druhej strane, Ružinovčania v uplynulom kole prišli k dvom prepotrebným výhram, ktoré potrebovali a tie by ich mohli nakopnúť k lepším výkonom i výsledkom. Očakávame pekný hokejbal a zrejme aj veľa gólov. Navrch by mali mať domáci.

Náš tip: 1


13:00

Jokerit má za sebou sériu veľmi pekných výsledkov. Okrem zakopnutia s Nitrou môžu byť Petržalčania so svojimi výsledkami naozaj spokojní. Teraz ich čaká ďalší veľký šláger, v ktorom si zmerajú sily s domácicmi Skaličanmi. V tomto súboji je naozaj zložité prezumovať, kto by mohol odísť s bodmi, no ak by sme mali vsadiť, bolo by to na Záhorákov, ktorí naposledy dokonca rozdrvili majstra z Nitry 8:1.

Náš tip: 1


13:00

Vrútky sa dobrými výkonmi prebojovali až na druhé miesto v tabuľke, uplynulým víkendom si ale svoju pozíciu pokazili. Nevyspytateľné výkony podávajú aj Martinčania, ktorí dokážu vyhrať, ale aj zakopnúť s každým súperom v lige. Situácia sa napokon vyvinula tak, že susedské derby bude aj bojom tabuľkových susedov. Myslíme si, že Martin má silu na to, aby na domácej pôde uspel.

Náš tip: 1


15:00

Štvrtý súboj - tretie derby. Na východe nás čaká boj medzi Svidníkom a Kežmarkom. MŠK uplynulé dvojkolo nevyšlo vôbec, hoci viackrát nebol ďaleko od bodového zisku. Vo východniarskom šlágri ťažko hovoriť o favoritovi. Svidník je ale silný najmä na domácej pôde a práve preto sa aj vo štvrtom súboji rozhodneme tipnúť si jednotku. Môže to ale byť až po predĺžení.

Náš tip: X

Vaše hodnotenie: None Priemer: 5 (2 votes)
Značky

CAPTCHA
Táto otázka slúži na odradenie spamerov.
1 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.